afspraak maken

gepost op woensdag 9 december 2015

Beste patiënten,

Wellicht hebt u al gemerkt dat de wachttijden bij telefonische afspraken vrij lang kunnen uitlopen. Daarom zou ik u willen aansporen om zoveel mogelijk online een afspraak te maken: dit verloopt vlot en snel, en discretie is gegarandeerd.

Bij deze wens ik u ook nog een fijn eindejaar toe, en een gezond 2016!

afwezigheid

gepost op vrijdag 9 oktober 2015

Ik zal zelf afwezig zijn wegens ziekteverlof in de week van 26/10/15. Ik zal deze week vervangen worden door mijn collega Dr. Tom Hillary die op maandagochtend en donderdagochtend zal consulteren.

Einde van de werken

gepost op woensdag 5 augustus 2015

De praktijk en de parkeerplaatsen voor de praktijk zijn met de auto bereikbaar vanuit de 2 kanten van de stationstraat.

UPDATE WERKEN

gepost op maandag 29 september 2014

Beste patiënten,

vanaf deze week zijn de rioleringswerken voor de deur van de praktijk aangevat. Jullie geraken dus niet meer op de parking die voorzien is aan de voorzijde van de praktijk. Deze werken zullen ongeveer 1 maand in beslag nemen, gelieve hier rekening mee te houden bij het maken van uw afspraak.

WERKEN IN STATIONSOMGEVING

gepost op vrijdag 5 september 2014

Vanaf deze week zijn de werken in de buurt van de stationsomgeving herstart. Hierdoor zal de praktijk niet altijd met de auto bereikbaar zijn.

Ik heb wel afgesproken met de gemeente en de werfleider dat de toegang tot de opritten voor de praktijk zoveel mogelijk open blijft, maar dit zal dag per dag wisselen. Gelieve hiermee rekening te houden en eventueel wat extra tijd te voorzien om aan de praktijk te geraken. Ik hou jullie verder op de hoogte als ik zelf meer informatie hierover ontvang.

Mijn excuses voor dit ongemak.

VERHUIS

gepost op vrijdag 6 juni 2014

!!!OPGELET!!!

Vanaf 1 september verhuist de praktijk.

Nieuw adres: statiestraat 75, 1740 Ternat